Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Mart 2014, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Su faturalarında düzenleme yapılacak

Lüleburgaz’da seçim çalışmalarını artan bir tempo ile sürdüren MHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Murat Mahir Altan; Lüleburgaz halkının şikâyetçi olduğu su faturaları ile ilgili düzenleme yapılacağını söyledi.
Su faturalarında düzenleme yapılacak

Konuyla ilgili Lüleburgaz çevresinde bulunan belediyelerde incelemelerde bulunduğunu da belirten Altan “Su faturalarımızı incelediğimiz de katı atık bedeli ve atık su bedeli olarak iki gelir kalemi var. Bunlardan katı atık bedelini çevre bakanlığı, atık su bedelini belediyeler tahsil ediyor. Atık su bedelinde düzenleme yapmamız mümkün. Bunu çevremizde bulunan belediyeler gayet güzel uyguluyorlar.  Evlerde 1-10 ton arası su tüketiminde 1 TL, 10-20 ton arası su tüketiminde ise 2 TL olacak şekilde atık su ücreti düzenlemesi yapmayı planlıyoruz. Bu da su faturalarında ailelerimizin yıllık 100 TL civarında daha az su faturası ödemesi demek. Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk düzenlemelerden biri bu olacak” dedi.

 

Bunun dışında Lüleburgaz’da başka düzenlemelere gidileceğini de belirten Altan “Atış poligonu genişletilerek daha kullanılabilir hale getirilecek. Halka açık sosyal tesisler ve mesire alanları oluşturulacak. Umumi tuvaletler inşaa edilecek, bebek emzirme odaları yapılacak. Konser salonu ve tiyatro salonu kurulacak. Kent orkestrası kurulacak. Her yaş ve ihtiyaca yönelik eğitim, kültür ve sanat kursları açılacak. Sporun her alanında yeni spor tesisleri inşaa edilerek, amatör spor kulüplerine destek verilecek.” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek