Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Mart 2014, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 2294 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LMYO’nda Nevruz kutlandı

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nda Nevruz (Baharın Müjdeleyicisi) öğrencilerle birlikte kutlandı.
LMYO’nda Nevruz kutlandı

Okul Müdürü Doç. Dr. Bülent Bayram ile birlikte okul hocaları ve öğrencilerin katıldıkları etkinliğe Türk ocakları Derneği Lüleburgaz Şubesi de katıldı.

Onur Fikir ve Düşünce Kulübü’nce düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Uğur Kocaman, baharın gelişini kutlamak için okulda düzenledikleri etkinliğe destek veren başta Hürfikir Gazetesi olmak üzere Akış Tuz, Marka Medikal, Ziyafet Yemek, Lüleburgaz Sürücü Kursu, Şanlı Kebap ve İbo Izgara Evi sahiplerine teşekkür etti.

Kutlama etkinliğinde önce nevruz ateşi yakılıp üzerinden atlandı. Türk Okçuları’nın hedefe ok atışı yapmalarının ardından hep birlikte demir dövüldü. Öğrenciler, misafirler ve hocaları ile birlikte davul zurna eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynadılar ve baharın gelişini tüm güzelliği ile kutlamanın zevkini yaşadılar.

 

Kutlama etkinlikleri pilav, tatlı ve ayran ikramı ile sona erdi. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek