Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Mart 2014, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1212 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşçioğlu: Kazanan Lüleburgaz olsun

İşçioğlu: Kazanan Lüleburgaz olsun

Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı N. Yavuz İşçioğlu, 30 Mart Yerel seçimlerine katılacak tüm muhtar adaylarına başarılar diledi.

Dernek Başkanı ve Dere Mahallesi Muhtarı olan ve seçimde tekrar mahallesinden aday olan İşçioğlu “Dere Mahallesi Muhtarı olarak 3. dönemi geride bıraktım. Halkımızın sıkıntılarına kanunlar ve yetkilerim dahilinde yardımcı olmak için çalıştım. İhtiyaç sahibi ailelerimize giysi ve çeşitli yardımlar yapılması konusunda girişimlerde bulunup bir nebze de olsa insanlarımızın dertlerini çözmek için çalıştım. Yetkimi aşan konularda da üst makamlarla sürekli irtibat halinde oldum ve olmaya devam ediyorum. Mahalleme hizmet anlamında güzel işler yaptığımı düşünüyor ve gelecek dönemde de tecrübelerimle birlikte güzel hizmetler sunmak üzere adayım. Kararı halkımızın teveccühüne bırakıyor, seçime girecek tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyor, kazananın Lüleburgaz olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek