Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Nisan 2014, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1219 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balık sezonu kapanıyor

Balık sezonunun Nisan ayının 15'inden sonra kapanacağı, Ekim ayına kadar büyük teknelerin balık avlamak için denize açılamayacağı kaydedildi.
Balık sezonu kapanıyor

Geçtiğimiz yıl açılan balık sezonu ile en taze ve en lezzetli balıkları vatandaşlara sunan balıkçılar, 15 Nisan'dan itibaren tekneler ile denize açılamayacak. Sadece küçük teknelerin balık avlamasına izin verilirken büyük tekneler için 15 Nisan'da başlayan yasağın 1 Ekim tarihinde kalkacağı bildirildi. Aradaki 6 aylık uzun zaman dilimi içinde denizlerdeki balıkların yumurtlama dönemine gireceği ifade edildi. 
Öte yandan balık sezonunun kapanmasına kısa süre kala Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki semt pazarlarında da balık fiyatlarının düştüğü görüldü. İHA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek