Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Mayıs 2014, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 2432 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi kahvaltıda buluştu

Lüleburgaz Lisesi Okul-Aile Birliği’nce 3 Mayıs Cumartesi sabahı veli ve öğrencilere yönelik kahvaltı düzenlendi.
Lüleburgaz Lisesi kahvaltıda buluştu

Kocasinan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Koza Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Okul Müdür Yardımcısı Recep Güder, Okul Aile Birliği Başkanı Sitem Varol, Başkan Yardımcısı Sevinç Yel, Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Kafalı, Sinem Öztürk, Gülşen Can, İzel Yıldız, Hülya Kıvılcım, Beyhan Kazancı, okul öğretmenleri, veli ve öğrenciler katıldı.

 

Geleneksel olarak her yıl düzenledikleri kahvaltıdan elde edilecek gelirin okul yararına kullanılacağını belirten Lüleburgaz Lisesi Okul Aile Birliği  Başkanı Varol, öğretmen, veli ve öğrenciler arasındaki bağın kuvvetlendirilmesinin amaçlandığı kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek