Kent Ormanı kırık dökük
YEŞİLÇAM, yarın Lüleburgaz’da
Milletvekili Gündoğdu’dan “KONUT FONU” önergesi
Trakya’da balya çekme zamanı
Bu haber 11 Haziran 2012, Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi. 880 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'DEN BİBER GAZI TEKLİFİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Mehmet Kesimoğlu, polisin biber gazı kullanımının sınırlandırılması için kanun teklifi verdi.
CHP'DEN BİBER GAZI TEKLİFİ

Teklife göre “göz yaşartıcı gazlar veya tozlar” maddi güç olarak tanımlanan hizmet araçları arasından çıkarılırken polis, “göz yaşartıcı gazlar veya tozlar”ı maddi güç olarak kullanamayacak.Değişiklikle göz yaşartıcı gazlar veya tozların kullanımı, silah kullanımı ile eşdeğer hale getirilirken diğer zor kullanma aşamalarına başvurulmadan ve beden gücü ile maddi güç kullanımının sonuçsuz kaldığı görülmeden kimyasal silahlar kullanılamayacak.Mecliste, Ankara Tabip Odası Başkanı Özden Şener ve Ankara Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Besleme ile basın toplantısı düzenleyen CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, toplumsal gösterilerde polisin kullandığı biber gazının, silah kullanımı ile eşdeğer olarak tanımlanması gerektiğini söyledi. Haberin tamamı bugün HÜRFİKİR’de

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek