Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Mayıs 2014, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 1324 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TRAKER Gaziantep‘den mutlu döndü

Lüleburgaz’ın Türkiye liglerinde mücadele eden tek kadın masa tenisi takımı olan TRAKER Kadın Masa Tenisi Takımı 2.ligin son etabında oynadığı maçtan 4’ünü kazanarak ligi 9’uncu bitirdi.
TRAKER Gaziantep‘den  mutlu döndü

Külüp başkanı Mesut Yarım yaptığı açıklamada;”Bizi zor bir etap bekliyordu, ancak iyi maçlar çıkararak ilk gün oynadığımız maçı kazanarak moral bulup takım olarak rahatladık. İkinci günde oynadığımız 3 maçı da kazanarak sıralamadaki yerimizi garantilemiş olduk. Turnuvanın son günü tüm kafilenin büyük ihtimalle yediklerimizden dolayı rahatsızlanmasıyla Amasya  ile oynayacağımız maça çıkamadık ve  hükmen mağlup olduk. Oynamak istediğimiz bir maçtı ligdeki sıralamamız yensek de yenilsek de değişmeyecekti. O yüzden takım olarak rahattık.  Ligin en küçük oyuncusu olan 2001 doğumlu Dilay Yarım kendisinden yaş olarak büyük ve tecrübeli oyuncular karşısında rahatsızlıktan dolayı oynayamadı.   Amasya maçını saymazsak 4 üncü etabı yenilgisiz bitirmemiz taraflı tarafsız herkesimin taktirini kazandı. Bizleri de son derece gururlandırdı.  Dilay Yarım’ın bu başarısında en büyük pay sahibi kuşkusuz antrenörü Erman Duran’dır. Halen Süper ligde oyuncu olan Erman Duran liglerin en genç antrenörü olup gerek disiplini, gerekse masa tenisini doğru öğretebilmesiyle kulübümüz oyuncularının bu seviyeye gelmesinde büyük pay sahibidir. Lüleburgaz’da masa tenisi sporunun gelişimi için Erman Duran gibi sporcu ve antrenörlere ihtiyacı vardır. Bu kalitedeki antrenörlere destek vererek Türkiye liglerinde daha iyi yerlere gelerek Lüleburgaz’ın adını Türkiye ye duyurmaya devam edeceğiz. Umarım, Lüleburgaz’ı fotomodel antrenörlerden kurtaracağız. Lüleburgaz maalesef gerçek değerlerine sahip çıkmakta hep geç kaldı. Türkiye liglerinde Lüleburgaz’ın masa tenisi haricinde mücadele eden takımı kalmadı. Futbol takımı kalmadı.  Basketbol da bölgesel ligde başlayıp 3.lige çıkan Ankara’da  2.lige çıkmak için play-off oynayan TRAKER basketbol takımı maddi sıkıntılar ve sponsorların sözlerini tutmaması sebebiyle devam edemedi. Basketbol antrenörümüz Gürkan İşbırakmaz’ın Afyon Belediye Spor kulübünde yaptıkları ortada.  Bizler bu genç antrenörlere sahip çıkamadık geçmişte oto parklardan TRAKER spor kulübü de faydalana bilse idi bugün 1.ligde Lüleburgaz’ın basketbol takımı olurdu veya bayan futbol takımı Avrupa da Lüleburgaz’ı temsil ederdi.  Şamiloğlu Spor Kulübü daha çok dünya şampiyonu çıkartırdı.  Ali Osman Hoca’ya gerekli imkanlar tanınsa güreşte dünya şampiyonu çıkartırdı.  Lüleburgaz bu gerçeklere gözünü kapadıkça sorumlular aman boşver dedikçe foto model antrenörlerden biraz zor kurtulunur” dedi.

TRAKER Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “TRAKER yönetim kurulu olarak Siteler Mahallesi. Bahçelievler ilkokulu karşısında Cam Kent sosyal tesisleri binasında bulunan tesislerimizde hafta içi saat 17:30 ile 20:30 arası 08-16 yaşlar arası çocuklara kurslarımız devam etmekte olup masa tenisine gönül veren yetişkinler için  Pazartesi  ve Cuma günü akşamları saat 20:30 dan sonra tesisimiz masa tenisini seven herkesi kulübümüze bekleriz.

TRAKER yönetim kurulu adına bir sitemimi söylemeden geçemeyeceğim bunu herkesin bilmesi lazım diye düşünüyorum. Belediyemizin yaptığı LYFA’ nın açılışına davet edildik.  açılışta çekimi yapılan Lüleburgaz belgeselinin galası vardı katılanlara izletildi spordan bahsedilirken şuan Lüleburgaz’da Türkiye liglerinde mücadele eden tek takım olan TRAKER masa tenisi bayan takımının adı bile geçmemiş yine.  2.lig play-off oynayan TRAKER basketbol takımından bahsedilmemiş.  1.ligde mücadele etmiş bayan futbol takımından bahsedilmemişti.  olup eminim sayın Emin Halebak’ın bunlardan haberi yoktu. Yönlendirenlerde bir sorun vardı. Ancak üzüntüm şundandır. Masa tenisi oyuncuları tamamen bizim alt yapımızdır. Minel Özen, Deren Yalın, Dilay Yarım bizlerin çocuklarıdır.  Onlar 2. lige çıkmak için çok çalıştılar antrenörleri Lüleburgaz doğumlu olan Erman Duran İstanbul’da çalıştığı halde Cuma akşamları saat 21:00’de ki antremana gelip Pazar günü akşamı antremandan çıkıp İstanbul’a geri dönmektedir Kısacası üzüntümüz emeğe saygısızlıktır. Yoksa bu takıma transfer yaparak bu ligde oynasa bunu dillendirmek ihtiyacı duymayız.  Bize sezon boyunca mazot desteği vererek katkıda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı  Emin Halebak’a takım Antrenörlerimiz Erman Duran ve Mete Bölücü’ye bizleri yakından takip eden değerli yerel basınımıza teşekkür ediyoruz”

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek