Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Mayıs 2014, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Terk edilince çatıya çıktı

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Denktaş Sokak üzerinde meydana gelen olayda sevgilisinden ayrıldığı için inşaatın ikinci katına çıkan alkollü genç intihar girişiminde bulundu.
Terk edilince çatıya çıktı

21 Mayıs Çarşamba günü saat 16:20 civarında yaşanan olayda ihbar üzerine olay yerine gelen polis inşaatın ikinci katına çıkıp intihar etmek isteyen H.N. isimli genci ikna etmek için yaklaşık bir saat dil döktü.

Kollarında kesikler gözlenen ve elindeki içki şişesini yudumlayan genç, Şevval isimli kız arkadaşının kendisini terk ettiğini ve ölmek istediğini söyleyip inmemek için uzun süre direndi.

 İtfaiye ve acil servis ekibinin de hazır bulunduğu olayda gencin bir anlık dalgınlığını fırsat bilen polis, şahsı yakalayıp inşaatın çatısından aşağıya indirmeyi başardı. Daha sonra H.N. tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek