Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Temmuz 2014, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1277 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Camideki baz tedirgin ediyor

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi’ndeki Hacı Şükrü Ersoy Camii’nin minaresine konulan baz istasyonu mahalle sakinlerini tedirgin etmeye devam ediyor.
Camideki baz tedirgin ediyor

Mahalle sakinleri Trakya’da özellikle kanser hastalıklarının arttığını, ama yetkililerin bu konuda hiçbir şey yapmadıklarını dile getirip “Namaz kıldığımız caminin minaresine bile baz istasyonu koymuşlar. Bu nasıl iştir, insan hayatı bu kadar mı ucuz” diyerek tepki gösterdiler. Edinilen bilgilere göre camiye konan baz istasyonunun çalışmadığı ifade edilse de mahalle sakinlerinin tedirginliği geçmedi. “Çalışmayan cihazların minarede ne işi var?” diyen vatandaşlar camideki baz istasyonunun çıkartılmasını istediler. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek