Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Temmuz 2014, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1266 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP'den büyük iftar

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cumartesi akşamı Ezgi Otel'de düzenlenen iftar programına katılım büyük oldu.
MHP'den büyük iftar

İftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Saffet Sancaklı ve Erdem Karakoç, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Lüleburgaz  İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan,  Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Taşkın, MHP Evrensekiz eski Belediye Başkanı Halil Abanoz, Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu,  Ülkü Ocakları Lüleburgaz Başkanı Bahadır Polat, oda başkanları, STK temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

Kaya: Lüleburgaz'da bir dahaki seçimi alırız

Kaya, burada yaptığı konuşmada iftar programının çok güzel yapıldığını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Lüleburgaz'da bir önceki seçimlerde 3 bin 500'lük oyunu 30 Mart Yerel seçimlerinde 20 binlere taşıdığını belirten Kaya, "30 Mart Yerel seçimlerinde Lüleburgaz'da büyük başarı sağlandı. Lüleburgaz'da inşallah bir dahaki seçimde Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanı olacaktır. Bu işareti halkımız bize vermiştir. Başta Belediye Başkan Adayımız Murat Mahir Altan ve İlçe Başkanımız Ayhan Aksakal olmak üzere tüm teşkilatı başarılarından dolayı kutluyorum. Bir dahaki seçimde Lüleburgaz'da MHP'nin seçimi alacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

10 Ağustos seçiminin hem Cumhurbaşkanı seçmek açısından hem de ülkenin içinde olduğu şartlar acısından önemli olduğunu belirten Kaya, "Cumhurbaşkanı olarak 3 aday çıktı.  Bunlardan birisi terör örgütünün siyasi temsilciliğini yapan partinin eş başkanlığını yapıyor. Diğeri ise Türkiye Devleti'nin Başbakanlığını yapan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Üçüncüsü ise yakın zamana kadar İslam Konferansı Örgütü'nün 10 yıl süreyle sekreterliğini yapan değerli bilim insanı Ekmeleddin İhsanoğlu'dur. Değerli arkadaşlar bu seçim çok önemlidir. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğimiz insan, yarınlarda nasıl bir Türkiye görmek istediğimizi ortaya koyacaktır" şeklinde konuştu.

" 10 Ağustos'ta mutlaka sandık başına gitmeliyiz" diyen Kaya, "Sandıkta tercihimizi değerli bilim insanı Ekmeleddin İhsanoğlu'dan yana kullanarak ülkemizin daha fazla kutuplaşmasına ve insanımızın daha fazla ayrışmasına fırsat vermeyelim. Huzur, barış ve kardeşlik içerisinde bir Türkiye yaşamak için tercih yapmalıyız" dedi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Saffet Sancaklı da, MHP Lüleburgaz İlçe başkanlığının iftar programının muhteşem olduğunu söyledi.

İftar programında bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Sancaklı, "Geçen gün Adana, Mersin ve Osmaniye'deydim. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Akdeniz'de MHP bayrağını diktiğini gördüm. Orada 2015 yılında MHP'nin iktidarını gösteren bir tablo vardı. 12 yıldır iktidarda değiliz ama fedakarca çalışan bir teşkilatımız var. Teşkilat olarak Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü koruyan ve Türk Bayrağı'nın indirilmesine izin vermeyen bir çalışma içerisindedir. İnşallah hep beraber el ele vererek iktidar olacağız" dedi.

 

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal da, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Ramazan ayında fakirle-zenginin aynı olduğunu, Cennet kapılarının açıldığını ve cehennem kapılarının da kapandığını ifade eden Aksakal, "Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişata dur demek için çok çalışacağız. Tüm teşkilat üyelerimizle beraber çalışarak partimizi en yükseklere taşıyacağız" dedi.

Daha sonra iftar programı son buldu.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek