Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Temmuz 2014, Çarşamba 09:03 tarihinde eklendi. 1407 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatansever Güreş Şampiyonası’na gitti

Lüleburgaz Gençlikspor Kulübü güreşçisi Ayşe Vatansever, dün Slovakya’nın Siyana şehrinde düzenlenecek olan Dünya Yıldız Kadınlar Serbest Güreş Şampiyonası’na gitti.
Vatansever Güreş Şampiyonası’na gitti

Lüleburgaz Gençlikspor Antrenörü Ali Osman Kara, Ayşe Vatansever’in 56 kiloda 17-18 Temmuz tarihlerinde Dünya Yıldız Kadınlar Serbest Güreş Şampiyonası’na katılacağını söyledi.

Vatansever’in Bulgaristan’da Mayıs ayında düzenlenen Avrupa Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda, bronz madalya kazandığını belirten Kara, “Ayşe kızımızın Siyana şehrindeki şampiyonada Lüleburgaz ve Türkiye’yi başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Tüm Lüleburgaz halkının da desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Kara, Vatansever’e destek veren Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Soner Polat ve tüm destekçilere teşekkür etti.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek