Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Temmuz 2014, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LİAD 3 bin kişilik iftar verdi

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) tarafından Sokullu Mehmet Paşa Cami’nde Çarşamba günü 3 bin kişilik iftar yemeği düzenlendi.
LİAD 3 bin kişilik iftar verdi

LİAD yönetim kurulunun kendi elleriyle dağıttığı iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. 

İftar programı ile ilgili bilgi veren LİAD Başkanı Talat Yılmaz, “LİAD olarak her zaman ramazan ayını dolu dolu yaşama ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bu amaçla birçok aktivite yaptık. Ramazanda ilk olarak protokol ve üye iş adamları ile iftar yaptık. Ramazan ayında yardım faaliyetlerine ağırlık vermeye çalıştık. 135 aileye erzak yardımında bulunduk. Yaklaşık 350 öğrenciye kıyafet yardımı yaptık. Kadınlarımız yine Sokullu’da vatandaşa lokma tatlısı ikram etti. Ramazan ayında son faaliyet olarak da artık geleneksel hale getirdiğimiz kadir gecesi iftar yemeği programını yaptık. Bu programda özellikle iş adamı olarak bizler insanlarımıza hizmet etmeyi düşünerek yemek servisini biz yaptık. Dernek olarak bu tarz faaliyetlerin önemli olduğuna inanıyoruz. Sosyal sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz. Keşke imkanlarımız daha çok elverse ve daha çok hizmetler üretebilsek. Öncelikle yönetim kurulunda ki iş adamı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. LİAD olarak Lüleburgaz’ımızın her zaman hizmetindeyiz. Çalışmalarımız bu amaçla artarak devam edecektir” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek