Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Ağustos 2014, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1269 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den Lüleburgaz’da kutlama

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlı tarafından Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla Kongre Meydanı’nda kutlama yapıldı.
AK Parti’den Lüleburgaz’da kutlama

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığının seçim arabası sokak sokak gezerek seçim galibiyetini anons etti.

 

Daha sonra Kongre Meydanı’nda toplanan AK Parti taraftarları burada seçimim zaferini davul ve zurna eşliğinde halay çekerek kutladılar.

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, burada yaptığı konuşmada, “Bugün çok mutluyuz. Daha yeni bir başkan olmama rağmen oylarımız iyi yükseldi. Lüleburgaz halkı adayımız Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a büyük teveccüh gösterdi. Bundan sonra Lüleburgaz’da daha çok çalışarak partimizi en üst seviyelere çıkaracağız” dedi.

 

AK Parti Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz de 3 yıldır Lüleburgaz’da büyük fedakarlıklarla AK Parti için çalıştığını söyledi. Seçimde Kadın Kolları olarak çok çalıştıklarını belirten Gündüz, seçimde Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a gösterilen teveccühün kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

 

Ayrıca sokaklarda vatandaşlar Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmasını kutladı.

 

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek