Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Ağustos 2014, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1342 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sıcağı sıcağına görüşme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki akşam yaptığı açıklama ile 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde mevcut kurultay delegeleri ile seçimli olağan üstü kurultay yapacağını açıklaması üzerine CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde de hareketli saatler yaşandı.
Sıcağı sıcağına görüşme

CHP Lüleburgaz  İlçe Başkanı Avukat Aladdin Güncer,  aynı zamanda CHP Genel  Merkez Kurultay Delegesi olan  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile önce CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan bir görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından Güncer ve Halebak,  Anıl Ay’ın işletmeciliğini yaptığı Dedikodu Pub Cafe’de sohbete devam etti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak yaptığı açıklamada “Biliyorsunuz partimizde Olağanüstü Kurultay Kararı alındı.  Bende Kırklareli’de ki 6 kurultay delegesinden biriyim. Bende yarın (dün)  Bursa’ya gideceğinden dolayı İlçe Başkanımız’la sıcağı sıcağına bu konuyu görüşmek istedim. O nedenle görüştük” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek