Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 12 Nisan 2012, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 1412 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de devir teslim

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni dün saat 12.00’de yapıldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı devir teslim töreninde Özcan Değirmencioğlu’ndan İlçe Başkanlığı’nı teslim alan Turabi Kayan, “Artık o liste bu liste yok. Sadece CHP var. Mücadelemiz CHP’nin iktidar olması için” dedi.
CHP’de devir teslim

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Pazar günü Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde yapılmış Turabi Kayan CHP’nin yeni ilçe başkanı seçilmişti.

Seçimin ardından CHP’de devir teslim töreni dün saat 12.00’de parti binasında yapıldı.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı devir teslim töreninde CHP önceki İlçe Başkanı Özcan Değirmencioğlu ilçe Başkanlığı’nı Turabi Kayan’a teslim etti.

Devir teslim töreninden önce bir konuşma yapan Özcan Değirmencioğlu “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda kısa bir süre önce başlayan değişim 8 Nisan 2012 Pazar günü yapılan seçimle sonuçlandı. İlçe Başkanlığı’nı Turabi Kayan arkadaşımız kazandı.   Kendisini tebrik ediyoruz. Kaybeden arkadaşlarımız da üzülmesin küsmesin.  Daha gençler.  Şimdi seçimleri bırakıp partimiz için mücadele etme zamanıdır” dedi.

Değirmencioğlu konuşmasının ardından partinin anahtarlarını Turabi Kayan’a teslim etti.

İlçe Başkanlığını devir alan Turabi Kayan’da yaptığı konuşmada “Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi 8 Nisan Pazar günü partimiz bir demokrasi şöleni yaşamıştır. Bu şölene destek verdiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.  Şimdi seçimler bitti.  Artık o listeden, bu listeden diye ayırım yapmadan mücadele etme zamanıdır.  CHP kazanmadıktan sonra bizim kazanmamızın hiçbir önemi yoktur.  Bu nedenle amacımız CHP’ye Türkiye’de iktidar yapmaktır.  Şimdi Lüleburgaz CHP ile birlikte önce Trakya’da sonra tüm Türkiye’de güneş gibi parlayacaktır ”dedi.

Konuşmaların ardından Turabi Kayan partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Görev dağılımı hafta sonu

CHP Lüleburgaz Başkanı Turabi Kayan’ın görevi devralmasının ardından bu hafta içinde ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev dağılımını yapması bekleniyor. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek