Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Eylül 2014, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 5086 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atatürk Anadolu Lisesi’nde uluslararası toplantı

2013-2015 eğitim öğretim yılı Comenıus Projesi ikinci öğretmenler toplantısı Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi’nde yapıldı.
Atatürk Anadolu Lisesi’nde uluslararası toplantı

Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Temel, 2013 Temmuz ayı itibariyle Avrupa Birliği destekli yedi ortak ülke ile CRITIC ARTS adı altında başlatılan Comenıus Projesi’nin ikinci öğretmenler toplantısının Lüleburgaz’da başladığını söyledi.

 

Toplantı hakkında bilgi veren Temel şunları söyledi: “Koordinatör ülke Avusturya iki öğretmen, Almanya iki öğretmen, Romanya iki öğretmen, İspanya bir öğretmen, İtalya bir öğretmen, Yunanistan iki öğretmen ve Türkiye projede yer alan bütün öğretmenleriyle toplantıda yer aldı. Toplantının ana teması olan işsizlik ve gençlerin işsizliğe bakış açıları ve bunun sanatla yenilmesini sağlamak amacıyla başlatılan projenin detayları toplantıda yeniden görüşüldü. Toplantı kapsamında 2013 -2014 eğitim öğretim yılının Kasım ayında Avusturya’ya ve Mayıs ayında ise İtalya’ya yapılan hareketliliklerin raporları ve ülkeler tarafından yapılan etkinlikler sunuldu. Hareketliliklerin devamını sağlamak amacıyla yeniden programlama üzerinde çalışıldı. Kasım ayında Yunanistan’a ve Mart ayında da İspanya’ya yapılacak olan hareketlilikler üzerinde planlama yapıldı. Hareketliliklere katılacak olan öğrenci sayıları ve düzenlenecek aktiviteler belirlendi.  Toplantıya; Avusturya’dan Wilfried SWOBODA ve Martin MİLLER Allegemeıne Holzhausergasse 5-7 1020 Vienna, Romanya’dan Oana –Maria ANDREI ve Ioan ANDREI Colegıul Tehnic ‘ION BORCEA BUHUŞİ’, Almanya’dan Sabrina SCHMITZ ve Fatih YANGIN Amplonius –Gymnasıum Rheineberg, İspanya’dan Carmen Maria BELMONTE Ies Lıis Vives Valencia, Yunanistan’dan Rallia GRINIPOTI ve Theodoros PERİSTEROPOLOUS 1st Vocatıonal School of Aghia Anarghuroi, İtalya’dan Cristina Benassi Liceo Artistico Bologna okullarından katılım sağladılar. Toplantının ikinci ayağı toplu halde İstanbul’daki sanat eserlerinin ve projeye yapılacak katkılarının görüşülmesi için İstanbul’da devam edecek” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek