Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Eylül 2014, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1369 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Tenis Kulübü yurtdışından döndü

19-20-21 Eylül 2014 tarihlerinden Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde , Kırcaali Orfey Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Dostluk Tenis Turnuvası’na Lüleburgaz Tenis Kulübü de katıldı.
Lüleburgaz Tenis Kulübü yurtdışından  döndü

Turnuvaya katılan her iki kulüp de turnuvaya geleneksel hale getirip dostluklarını ilerletmek istediklerini dile getirdiler.

Turnuvaya katılan sporcuların aileleri de yaptıkları açıklamada; “Spor bir yandan bizleri yakınlaştırırken çocuklarımız da ileriye dönül arkadaşlıklarının temelini atmış oluyor.  Turnuva günleri bizim için çok önemli günler oldu.  Bu tür organizasyonları yapalım ki dostluklar  kalıcı olsun.” Dediler.

Turnuvaya katılan Bulgaristan Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis yaptığı  konuşmada; “Etkinliği gördüm beğendim destek veriyoruz. Bundan sonraki turnuvayı Uluslar arası Tenis Turnuvası yapalım.  Yunanistan Gümülcine Tenis Kulübü’nü de davet edelim.  Çocuklarımızı kaynaştıralım dostluklarımızı güçlendirelim.  Buraya kadar gelen dostlarımıza teşekkür ediyorum.  Kırcaali halkından Lüleburgaz’a selam söylüyorum” dedi.

Lüleburgaz Tenis Kulübü  Başkanı Enver Ordukaya’da turnuva da yaptığı konuşmada Kırcaali’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek; “Dostluk işte böyle güzel bir şey. İki kulüp arasında daha önceye dayanan dostluk bizleri tekrar bir araya getirdi.  Çocuklarımız iki gün boyunca maçlar yaparak eğlendi arkadaşlıklarını geliştirdi.   Çocuklarımızı mutlu görmek Kırcaali’yi gezmek buradaki kültürleri tanımak bizleri çok mutlu etti.  Gittiğimiz günden beri bizleri yalnız bırakmayan her anımızda yanımızda olan Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis’e, Kırcaali  Orfey Spor Kulübü Başkanı Rafi Horsıkyan’a ,  10 yıldan beri tanıdığım Değerli Dostum Antrenör  Hristo Çobanov’a, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ve ailelerine çok teşekkür ediyorum.  Sizlere Lüleburgaz Belediye Başkanımız Emin Halebak’ın selamlarını iletiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bulgaristan Kırcaali Orfey Tenis Kulübü Takımı’nı Lüleburgaz’da ağırlamak istediğimizi  iletiyorum.  Turnuva sonunda her iki kulübün yöneticileri de çocuklara hediyeler verdi.  Çocuklarımız çok mutlu oldu. Ayrılırken birbirlerine sarıldılar zor ayrıldılar. Bizlere destek veren herkese basınımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ertan BAYER   

 

  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek