Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Ekim 2014, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1397 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ve perde… Hayatın tüm renkleri sahnede..

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘’Ve Perde... Hayatın bütün renkleri sahnede...’’ tiyatro projesi bu yıl da devam ediyor.
Ve perde… Hayatın tüm renkleri sahnede..

Bugüne kadar müzik, resim, heykel gibi birçok sanat alanında etkinlikler düzenleyerek tüm bu çalışmaları kent halkıyla buluşturan Lüleburgaz Belediyesi, hayata geçireceği bu proje ile kentin tiyatro hayatına bu yıl yine farklı bir soluk getiriyor.

Proje, genç ve yetişkin yaş gruplarına yönelik tiyatro atölyeleri, çocuklara yönelik yaratıcı drama eğitimi ve birbirinden farklı tiyatro gösterilerini barındırıyor.

Çocuklara bayram hediyesi; BREMEN MIZIKACILARI… sahnelendi

Proje kapsamında sahnelenecek olan ‘’Bremen Mızıkacıları’’ çocuk oyunu 7 Ekim 2014 Salı günü Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi’nde Lüleburgazlı çocuklar ile buluştu.

 Saat 16.00 ve 17.00’da sahnelenen oyunun biletleri ücretsiz olarak Aşkiye- Neşet Çal Sahnesi’nden  temin edildi.

Ertan BAYER .

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek