Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Haziran 2012, Cumartesi 10:01 tarihinde eklendi. 971 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sadece 150 kişi

Lüleburgaz’da bulunan siyasi partiler ve dernekler tarafından terörü protesto etmek için bir basın açıklaması düzenlendi.
Sadece 150 kişi
Basın açıklamasına yalnızca 150 kişi katılırken toplumsal duyarsızlığın Lüleburgaz’ı da etkisi altına aldığı gözlendi.
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde 8 askerimizin şehit olduğu saldırı önceki gün Lüleburgaz’da da protesto edildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Lüleburgaz Şubesi öncülüğünde CHP, MHP, İP, DSP, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Lüleburgaz Şubesi, Petrol İş, Kristal İş, Eğitim İş, Türk Eğitim Sen, DİSK Genel İş, TEMA ve TGB ’nin desteğiyle önceki gün Kongre Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenlendi.
Ancak basın açıklamasına yalnızca 150 kişi katılmansa vatandaşlar “Yazık” sözüyle tepki gösterdi.
Basın açıklamasına bu kadar az katılımın olması toplumsal duyarsızlığın Lüleburgaz’ı da etkisi altına aldığını ortaya koydu.
Saat 17.30’da yapılan basın açıklamasını ADD Lüleburgaz Şube Başkanı Ülkü Güvenç ile Yönetim Kurulu Üyesi Banu Karabulut okudu.
Basın açıklaması söyle “İki gün önce Hatay ve Hakkâri’den gelen şehit haberleri, Türk milletini büyük bir üzüntü ve acıya boğmuştur. Hatay’da 1 askerimiz, Hakkâri’de ise 8 askerimiz şehit olmuş, 16 askerimizde yaralanmıştır.
Şehit olan askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Kederli ailelerinin ve büyük Türk milletinin başı sağolsun!
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek