Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Kasım 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 897 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KÖYDES 2. Genel Kurulu yapıldı

Lüleburgaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) 2014 yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 3 Kasım Pazartesi günü Sokollu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’n da yapıldı.
KÖYDES 2. Genel Kurulu yapıldı

Kaymakam Cemalettin Yılmaz Başkanlığı’nda KÖYDES Müdürü Seçkin Kaymaz, İl Genel Meclisi Üyeleri ve köy muhtarlarının katıldıkları toplantı, Saat 15:00’te başladı.

Toplantı altı gündem maddesinden oluştu. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 2015 yılı yatırım ve çalışma programının okunup ibra edilmesinin ardından 2015-2016 ve 2017 yılları tahmini bütçesi okunup onaylandı. Dilek ve temenniler bölümünün ardından 2. Olağan Genel kurul Toplantısı sona erdi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek