Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Kasım 2014, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 2031 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Damat Kuaför fark yaratıyor

Lüleburgaz’da erkek kuaförlüğüne farklı bir bakış açısı getirmeyi başaran Damat Kuaför, hizmetlerine aralıksız devam ediyor.
Damat Kuaför fark yaratıyor

Havaların soğumasıyla birlikte kış aylarına özel saç ve cilt bakım kürlerini de hizmetlerine ekleyen Şaban Yalçın, gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu söyledi.

 

Damat Kuaför & Spa’nın sahibi Şaban Yalçın; “Yedi yaşında başladığı kuaförlük mesleğine büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu belirten Yalçın; “Kuaförlüğe İstanbul’da, yedi yaşında okul çıkışlarında berber çıraklığı yaparak başladım. İstanbul’da gördüğüm her yeniliği memleketim, Lüleburgaz’a getirdim. Uzun yıllardır Lüleburgaz halkına, kaliteyi, uygun fiyatı, güveni, hijyeni ve görselliği ön planda tutarak hizmet verdim. Bir buçuk yıldır da yeni salonumuzda hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

Bizi tercih eden müşterilerimize, saç kesimi, fön, boya, saç ve cilt bakımı, saç ve sakal kıran tedavisi, manikür-pedikür ve masaj alanlarında hizmet veriyoruz. Elli beş yıllık meslek hayatım boyunca hakkını ödeyemeyeceğim ustalarımdan öğrendiklerimi, en iyi şekilde bizi tercih eden müşterilerimize de aktardım.

 

Damat Kuaför & Spa ailesi olarak bizi tercih eden tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürü borç biliriz.” Şeklinde konuştu.

Hasan GÜNER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek