Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Kasım 2014, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 1603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de eğitim bilmecesi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de eğitim bilmecesi

 Saat 12.30’da başlayan toplantıya Parti Eğitim Okulu tartışmaları damgasını vurdu.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Parti Eğitim Sorumlusu, Özgür Kaya, “Eğitimler 18 ay gecikti. İl Başkanlığı  Kırklareli genelindeki eğitimleri engellediği gibi Lüleburgaz’daki eğitimleri de geciktirdi.” Dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer, “Eğitimleri başlatmamızda sakınca yok, eğitim yeri bulamazsak parti binasında yaparız” dedi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantısı İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’in parti genel merkezi tarafından 200 bin parti gönüllüsü için müracaatların başladığını söyledi.

Güncer’in ardından söz alan CHP  Lüleburgaz Parti Okulu Sorumlusu Özgür  Kaya, “Lüleburgaz’da toplantıları başlatacaktık. Ancak yer ve mekan sıkıntısı oldu.  En uygun yer olarak Ezgi Otel’i seçtik. Orası da kişi başı 20 TL diyor.  Bununla ilgili parti versin diyoruz olmaz diyorlar, ben cebimden vereyim diyorum olmaz diyorlar. CHP İl Başkanı hem bizim eğitimlerimize hem de Kırklareli genelinin eğitimlerine karışıyor engelliyor. Kofçaz, Vize ve Pınarhisar’da eğitim çalışmalarını gerçekleştirmek istiyoruz oralarda ne işiniz var” diyorlar.” Dedi.

Özgür Kaya’nın ardından söz alan Hakan Dedeoğlu’da 10 Kasım’la ilgili konuşma yaptıktan sonra ülkede meydana gelen karışıklıkların iyi okunması gerektiğini belirterek aksi halde parti olarak ters köşeye yatarız” dedi.

Hakan Dedeoğlu’nun ardından söz alan Evrensekiz’den Burak Tunçkol, “Parti genel merkezimizin cemaatle yakınlaşmasından rahatsızım. Ordunun nasıl içeriye tıkıldığını kimse unutmamalı. Bunun yanında ülke genelinde üye bazında ön seçim olmalı. Artık delegelerin oylarını bir bardak rakıya satmasından bıktım” dedi.

Burak Tunçkol’un ardından yeninden söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, “Parti okulu çalışmalarında biz ilçe yönetimi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Mekan bulunamazsa eğitimler parti binasında olacak.  Burada slayt gösterisi ile yapılacak” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer konuşmasını tamamladıktan sonra söz isteyen Özgür Kaya’ya söz vermezsek söz isteyen İzzet  Hongur’a söz verdi.

İzzet Hongur’da “Bu parti de demokratik merkeziyetçilik vardır.  Belde ilçeye, ilçe il’e bağlıdır. Bu nedenle bir kişi kendi kafasına göre gidip Kofçaz’da ve Vize’de eğitim veremez” dedi.

Toplantı sona erdikten sonra Bekir Güvenç’de İzzet Hongur’u destekleyince partililer ile emekli öğretmenler arasında tartışma yaşandı.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek