Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Kasım 2014, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1136 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Mücadele ve Atatürk Konferansı yapıldı

Türk Eğitim Sen ve Türk Ocakları Lüleburgaz Şubesi tarafından geçtiğimiz Cuma akşamı Lüleburgaz Öğretmenevi’nde Milli Mücadele ve Atatürk Konferansı yapıldı.
Milli Mücadele ve Atatürk Konferansı yapıldı

Lüleburgaz Öğretmenevi’nde yapılan konferansa konuşmacı olarak Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Tarih  Bölümü  Öğretmeni Edip Durmaz, Lüleburgaz Lisesi  Tarih Öğretmeni Fadime Konak ve Lüleburgaz Lisesi Müdür Yardımcısı Recep Güder katıldı.

Saat 20.30’a başlayan konferansı Türk Ocakları Lüleburgaz Şube Başkanı Avukat İbrahim Güleryüz,  Türk Eğitim Sen Lüleburgaz Temsilcisi Orhan Kılıç ve Yönetim Kurulu, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Bilal  Açıkgöz ile birlikte yaklaşık 100 kişi izledi.

Konferansta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri, devlet adamlığı ve insani yönü örnekler verilecek aktarıldı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek