Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 18 Kasım 2014, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1317 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Perinçek’ten İşçi Partisi’ne davet

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 17 Kasım Pazartesi günü Lüleburgaz’a gelip partililerle buluştu.
Perinçek’ten İşçi Partisi’ne  davet

Kocasinan Mahallesi Acı Çeşme Sokak No:50 adresindeki Nisan Düğün Salonlarında partililere seslenen Genel Başkan Perinçek, Lüleburgazlıları İP’ye katılmaya davet etti.

Lüleburgaz İlçe Başkanı Hüseyin Baskın ve partililerce karşılanan Perinçek konuşmasında Türkiye, daha doğrusu Tayyibistan Hükümetinin ekonomi politikasının çöktüğünü söyleyip “Ülkemizin vücudunu sattılar. Köylü milletin efendisiyken sefalete sürüklendi. Atatürk’ün kurduğu kurumlar kapatıldı. Gümrükler kaldırıldı ve yabancıların malların ülkemize girdi. Küçük ve orta sanayicimiz ezildi. Artık bunlara dur demek mecburiyetindeyiz. Bunun için sizleri İP’ne katılmaya davet etmek için geldim. 2015 hesaplaşma yılıdır. Ekinler biçilsin, meralarda hayvanlar otlasın, üretim gücümüzü gösterelim ve ekonomi politikamızı hayata geçirelim. Partimizin programı belli;

“AKP’nin cenaze namazını birlikte kılacağız”

İlk olarak paranın giriş çıkışını kontrol edeceğiz. Gümrükleri tekrar dikip kendi ürettiğimize yöneleceğiz. Tarımı ve sanayiyi destekleyeceğiz. Komşularımızla iyi ilişkiler kuracağız. ABD istiyor diye kavgalı olmayacağız. Atatürk’ün değerlerine sahip çıkıp PKK’yı teslim alacağız. Silahlı terör örgütünü baş tacı yapmayacağız. Tayyip ve ekibi Şam’da namaz kılamadı ama biz hep birlikte AKP’nin cenaze namazını kılacağız” dedi.

İşçi Parti gençlerin ABD askerlerinin başına çuval geçirmelerini de değerlendiren Perinçek “Onlar PKK’ya kurşun verirken, bizim askerimizin başına çuval geçirirken her şey güzeldi. Şimdi ne oldu? Gerekirse kafalarına başka şey de geçiririz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek