Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Aralık 2014, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1762 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eşitlik hakkı meclise taşınacak

Lüleburgaz Belediye Başkanı Kevser Özkan, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı ile ilgili yapılacak toplantı hakkında bilgi verdi.
Eşitlik hakkı meclise taşınacak

Özkan şartın, “Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi tarafından hazırlanan “Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı” Avrupa'daki yerel ve bölgesel yönetimlere hitaben hazırlanmış olup Avrupa'daki yerel ve bölgesel yönetimlerin, yetkilerini kullanmak ve ortaklıklar oluşturmak, vatandaşları için daha fazla eşitliği hayata geçirme görevini yerine getirmeleri amacıyla hazırlanan bir uygulama” olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Özkan, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı konusunu meclise taşıyacaklarını açıkladı.

Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı konusunun meclise taşınmadan önce tüm bayan meclis üyelerinin ve belediyede görev yapan bayan memur ve amirlerin katılacağı bir toplantı düzenleneceğini söyledi.

Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı Toplumsal Cinsiyete Dayalı Bütçeleme konusu ile ilgili tam gün sürecek toplantının sunumu ve bilgilendirmesini Yardımcı Doçent Özgün Akduman yapacak. Toplantı, 20 Aralık Cumartesi günü Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi (LYFA) toplantı salonunda gerçekleşecek.

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek