Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Aralık 2014, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor esnaf ziyaretlerini sürdürdü

Lüleburgazspor her Cumartesi düzenlediği esnaf ziyaretlerini bu hafta da sürdürüp önce Rendi Mobilya ve ardından Sedef Çeyiz’i ziyaret etti.
Lüleburgazspor esnaf ziyaretlerini sürdürdü

Futbol Şube Sorumlusu Berkay Başaran, Teknik Direktör Nihat Güder, Yardımcı Antrenör Doğan Çapraz ve Lüleburgazlı futbolcuların ilk ziyareti Rendi Mobilya oldu. Nihat Güder kendilerini misafir eden firma sahipleri Nihat Şahin ve Belediye Meclis Üyesi Deniz Şahin’e teşekkür edip takım hakkında bilgiler verdi. Güder “Genç bir takımla yolumuza devam ediyoruz. Grubumuzda namağlup olarak liderliğimizi sürdürüyoruz ve Lüleburgazspor’u hak ettiği yere getirebilmek adına çalışıyoruz. Her Cumartesi günü de esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirip takımla halkımızın kaynaşmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Nihat Şahin ve Deniz Şahin de Lüleburgazspor’un başarıları ile tüm Lüleburgaz’ın gururlanacağını söyleyip takıma her zaman destek vereceklerini söylediler.

Lüleburgazspor’un ikinci ziyaret noktası ise yılların esnafları Sadettin – Metin Ermut Kardeşlerin sahibi oldukları Sedef Çeyiz Mağazası oldu. burada Lüleburgazspor ekibini kapıda karşılayan Sadettin Ermut “Lüleburgazspor ilçemizin gurur kaynağı şanıl bir Kulüptür. Bu değeri hak ettiği yere taşıyabilmek adına görev yapan başta Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz ve idareciler olmak üzere teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını canı gönülden diliyorum” dedi.

Birlikte içilen çayların ardında ziyaretler sona erdi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek