Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Aralık 2014, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şarkılı türkülü bir o kadar da anlamlı ziyaret

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencileri 22 Aralık Salı günü Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Şarkılı türkülü bir o kadar da anlamlı ziyaret

Okul Müdürü Selahattin Temel, Müdür Yardımcısı Ayça Oğul Tuntaş ve Okul-Aile Birliği Başkanı Sibel Pişkin’in de katıldıkları ziyarette 11. Sınıf öğrencileri Sosyal Etkinlik dersi konuları kapsamında huzurevinde kalan yaşlılarla buluştular.

Yaşlıların ellerini öpüp hal hatır soran öğrenciler daha sonra onlarla birlikte şarkılar söyleyip güzel dakikalar geçirdiler. Öğrencilerden Can durak gitar çalarken Melis Nur güzel sesiyle söylediği şarkılarla huzurevi sakinlerinden bol bol alkış aldı. Yaşlı amcaların teyzelerin sevinçleri yüzyerine yansırken zaman zaman da eskilere dalıp duygusal anlar yaşadılar.

Yaşlıların kaldığı bölümde 32, rehabilitasyon bölümünde de 51 olmak üzere toplam 83 yaşlının kaldığı belirtilen Huzurevinde şarkılı türkülü güzel birkaç saat geçiren yaşlılar, kendilerini neşelendirip hayat kaynağı veren öğrencilere teşekkür ettiler ve her zaman ziyarete beklediklerini söylediler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek