Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Aralık 2014, Salı 09:07 tarihinde eklendi. 1793 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dumandan zehirlenen iki kişi öldü

Lüleburgaz Yeni Mahalle’de bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi yaşamını yitirirken bir kişi son anda kurtarıldı.
Dumandan zehirlenen iki kişi öldü

Alınan bilgiye göre 28 Aralık Pazar gecesi saat 00:09’da Yeni Mahalle Umurca Sokak Kayan Apartmanı birinci katında çıkan yangın apartman sakinlerince itfaiye ve 112 Acil servis Ekibi’ne bildirildi.

Apartman sakinleri özürlü Yaşar Kurtyılmaz ve Kenan Kurtyılmaz’ın yaşadıkları evde bir odanın atölye olarak kullanıldığını, Kenan Kurtyılmaz’ın burada TV tamiri yaptığını belirttiler.

Yangın çıkan daireye 4 dakika içinde ulaşan Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Ekibi içeri girer girmez mağdurlara yardım için camı kırıp içeri giren ve dumandan etkilenip fenalaşan mağdurların yeğeni Kadir Kurtyılmaz’ı dışarıya çıkardı. Daha sonra Yaşar ve Kenan Kurtyılmaz evden çıkartılıp sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekibi kısa sürede yangını söndürdükten sonra evde soğutma çalışmaları yaptı.

Dumandan etkilenen Yaşar Kurtyılmaz ve Kenan Kurtyılmaz ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp yaşamlarını yitirdiler. Onları kurtarmak için içeriye giren Kadir Kurtyılmaz’ın ise yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek