Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Ocak 2015, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1577 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Müsteşar Yardımcısı Yörükçüoğlu muhtarlarla buluştu

Kırklareli’ne havaalanı geliyor T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, 2 Ocak Cuma günü Lüleburgazlı köy muhtarları ile bir araya gelip köylerin sorunlarını dinledi.
Müsteşar Yardımcısı Yörükçüoğlu muhtarlarla buluştu

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, Lüleburgaz Karayolları Müdürü Ali Çil, Devlet Demir Yolları Lüleburgaz Bakım Şefi Savaş Coşar, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Mehdi Erginuğuzlu, İlçe Genel Sekreteri Mustafa Lüleci ve köy muhtarlarının katıldıkları toplantı Karayolları Lüleburgaz Bölge Şefliğindeki toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Kırklareli’ne havaalanı geliyor”

Müsteşar Yardımcısı Yörükçüoğlu ellerinde bir sihirli değnek olmadığını ve tüm sorunların zaman içerisinde imkanlar dahilinde yapıldığını belirtti. Yörükçüoğlu “Ben de Kırklareli’liyim ve bölgemizin kalkınmasını en az sizler kadar istiyorum. Başbakanımızın talimatı ile Kırklarelili olmam sebebi ile buradayım ve köylerimizin yollarının durumlarını inceleyip acil yapılması gerekenleri Ankara’ya ileteceğim ve gereken yapılacak” dedi.

“Pınarhisar – Lüleburgaz arası bölünmüş yol olacak”

Pınarhisar – Lüleburgaz arasındaki yoldan günde binin üzerinde araç geçişi olduğunu tespit ettiklerini ve buranın bölünmüş yol projesi kapsamına alınacağını ifade eden Yörükçüoğlu “Bölgede bu yaz çok hızlı bir değişim olacağını hepiniz göreceksiniz. Kırklareli iline 25 km uzaklıkta havaalanı projesi planlanıyor. Bu proje hayata geçince bölge halkı daha hızlı ve güvenli yolculuk etme imkânı bulacak ve buradan İstanbul’a gitme zahmetine katlanmadan seyahat etme imkânına kavuşacaktır. Bir diğer önemli proje ise Halkalı – Edirne arasına planlanan demiryolu projesidir. Bu proje ile de İstanbul ile Edirne yakınlaşacak ve bölgede hem ekonomik hem turizm açısından hareket yaşanacaktır” dedi.

Toplantının devamında köylerindeki yollarda sıkıntıları olan muhtarlar yaşadıkları sıkıntıları Yörükçüoğlu’na aktardılar. Müsteşar Yardımcısı Yörükçüoğlu toplantı sonrası bölgedeki yollarda incelemelerde bulunduktan sonra Lüleburgaz’dan ayrıldı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek