Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Ocak 2015, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 2825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çeltikli’den karnaval tadında sergi

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında fotoğraf sanatçısı Özcan Çeltikli tarafından gerçekleştirilen “Kedi” konulu ortak katılımlı Fotoğraf Sergisi dün Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda açıldı.
Çeltikli’den karnaval tadında sergi

İstiklal ve Kocasinan İlkokulu ile Emrullah Efendi Ortaokulundan minik öğrencilerin katılımı ile renkli bir karnavala dönüşen etkinlikte konuşan Sanatçı Özcan Çeltikli, sergiye verdikleri desteklerden dolayı başta Lüleburgaz Belediyesi olmak üzere Orduevi karşısındaki Adidas Mağazası ve Balaban firmasına teşekkür etti. Sergiye katılan tüm okul öğrencilerine iyi eğlenceler dileyip hayvan sever insanlar olarak yetişmelerini diledi. Daha sonra merhum Sanatçı Barış Manço’nun dünyayı yerinden oynatan şarkıları eşliğinde kedi fotoğrafları sunumu yapıldı. Minikler yerlerinde duramayıp alkışlar eşliğinde şarkılara eşlik ettiler. Velilerin çoğu daha önce hiç bu kadar eğlenceli ve güzel bir sergiye katılmadıkları konusunda birleşip Çeltikli’ye teşekkür ettiler.

DOYASA Derneği Başkanı İnci Dalca da kısa bir konuşma yapıp hayvan sever miniklerin ileride çevrelerine duyarlı hayvan ve insan sevgisiyle dolu gençler olarak yetişeceklerine inandığını belirtip tüm katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından önce İstiklal İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Hatice Güzide Özdemir nezaretinde birbirinden güzel şiirler okuyup sahne aldılar. Daha sonra Kocasinan İlkokulu minikleri Öğretmenleri Gülsen Uğurlu nezaretinde sahneye çıktılar. Yüzleri boyalı kedi makyajları ile gösterilerini sunup şiirler okuyan minikler hem gönüllerince eğlendiler hem de velilerine unutulmaz saatler geçirttiler. Gösterilerin ardından sanatçı Çeltikli her iki Okulun öğretmenlerine de kendilerini kırmayıp etkinliğe iştirak edip renk kattıkları için teşekkür edip günün anısına birer teşekkür belgesi verdi.

Etkinlik salonun girişinde sergilenen toplam 35 kedi fotoğrafının yer aldığı Kedi Sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek