Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Ocak 2015, Cumartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1073 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Ocak’ta Topçuköy'deydik!

Kırklareli, Lüleburgaz, Ahmetbey, Vize-Topçuköy ve çevre köylerde yaşayan "her şeyden önce çevre dostu" olan farklı siyasi partilere mensup insanlarımız siyaset üstü davranarak geleceğe sahip çıktı! Kadın, erkek ve çocuk herkes hep bir ağızdan "bizler bu toprakları tarımdışı faaliyetlere yedirmeyiz", "toprağımıza ve suyumuza dokunmayın", "köyümüzü terk etmek istemiyoruz" şeklindeki haklı isteklerini yetkililerin duyması adına yüksek sesle haykırdılar!
15 Ocak’ta  Topçuköy'deydik!

Dünyanın içinde bulunduğu açlık ve susuzluk gerçeği karşısında genellikle sorumsuzca davranan ya da kararlar alan siyasi erk ve de onun güdümündeki kamu yöneticileri gelişmeler karşısında hala duyarsız kalmaya devam edecekler mi? Bir değil, on değil, neredeyse yüzlerce olay karşısında bizler ne yapacağımızı, hangi sorunla mücadele edeceğimizi şaşırdık!

 

Bugün bir kez daha şahit oldum: Bizlere bizden gayri fayda yok! Yıllardır iktidarların yaşattığı olumsuz sonuçların aslında erkin kendi çıkarlarına devleti alet etmesi temelinden kaynaklandığını gördük. Verilen kararların, kanunlar çerçevesinde uygulandığını söyleyenlerin aslında gücün ve erkin taleplerini uyguladıklarını ve bunun sonuçlarına halkın yani bizlerin katlanmak zorunda kaldığımız artık aşikar.

 

Bugünkü eylem sonucunda ortaya çıkan tablonun özeti şu: 

 

Topçuköy'deki kararlı topluluk, gelecekle ilgili olarak süreci sonuna kadar takip edecektir. Birlikte hareket etmenin sonucundan mutlu olan halkımız, haklı olduğu mücadeleye her şeye rağmen hukuk çerçevesinde devam etme sözü vererek köyden ayrılmıştır.

 

GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!

 

Hakan Dedeoğlu - LÜLEBURGAZ

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek