Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Mart 2015, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1490 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’de aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı önceki gün Büyükkarıştıran, Ahbetmet Belde Teşkilatları’nın açılışını yaptıktan sonra Lüleburgaz’da aday adayı tanıtım toplantısı yaptı.
MHP’de aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı

Tanıtım toplantısına MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi olan eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Geren, MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşat Yamaner, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, MHP  İl Genel Meclis Üyeleri ile MHP’li üyeler katıldı.

Toplantıda MHP’nin Kırklareli Milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan   Avukat Göksel Okumuş, Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Eğitimci Derya Bulut, Dr.  Aydın Çetiner ve Mali Müşavir Hüsnü Cumali parti üyelerine tanıtıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan MHP  Kırklareli İl Başkanı Kürşat Yamaner; “Kırklareli’de ki hedefimiz en az bir milletvekili, Türkiye’de ki hedefimiz iktidara gelmek” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek