Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Temmuz 2012, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’a Yıldız geliyor

Edirne’de bugün başlayacak olan 651. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin açılışını yapacak olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 19.30’da Hamitabat Elektrik Üretim Santrali’ni ziyaret edecek. Saat 20.00’de TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’nde akşam yemeğini yiyecek olan Yıldız, 21.30 uçağıyla Çorlu’dan Ankara’ya uçacak.
Lüleburgaz’a Yıldız geliyor
Ertan BAYER
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Edirne ve Lüleburgaz’ı ziyaret edecek.
Bakan Yıldız’ın bugünkü programı saat 07.00’de Ankara’dan  uçakla Çorlu’ya gelmesi ile başlayacak. 08.00’de Çorlu’ya inecek olan Yıldız, buradan Karayolu ile Edirne’ye geçecek.
Saat 09.30’da Edirne Valiliği’ni saat 10.45’de ise AKP Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Yıldız, 11.00’de Devecihan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak.
13.27’de Cuma Namazı’nı Selimiye Camii’nde kılacak olan Yıldız saat 14.00’de Lalezar Restaurant’ta öğle yemeğini yiyecek.
Saat 15.00’de Lalezar Restaurant’ta Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli Şube Müdürleri’nin katıldığı   TREDAŞ Elektrik Dağıtımı Bölge Toplantısı’na katılacak olan Enerji Bakanı  Yıldız, 18.30’da Edirne –Sarayiçi Ermeydanı’ nda 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin açılışını yapacak.
Saat 19.00’da Lüleburgaz’a hareket edecek olan Bakan Yıldız, 19.30’da Hamitabat Elektrik Santrali’ni ziyaret ettikten sonra TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’nde akşam yemeği yiyecek.
21.00’de Lüleburgaz’dan ayrılacak olan Enerji BakanI Yıldız , 21.30’da Çorlu Havaalanı’ndan uçakla Ankara’ya uçacak.
Lüleburgaz ziyaretleri kapsamında dün AKP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AKP Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin yaptığı açıklamada “Kırklareli İl Başkanlığı ve Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız’ın Lüleburgaz’daki programında katılacağız. Bakanımız burada Hamitabat Elektrik Santrali içinde bulunan depolama ile ilgili sıkıntı hakkında bilgiler alıp depolama kapasitesinin artırımı ile ilgili olarak görüşmelerde bulunacak” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek