Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Mart 2015, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1070 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gündoğdu’dan Ahmetbey ve Büyükkarıştıran’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Vecdi Gündoğdu Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey ve Büyükkarıştıran Beldelerini ziyaret etti.
Gündoğdu’dan Ahmetbey ve Büyükkarıştıran’a ziyaret

İlk olarak Büyükkarıştıran Beledesi’nde parti ve vatandaşlarla bir araya gelen Gündoğdu burada AK Parti’nin iktidarı boyunca ülkeyi yönetemediği sadece idare ettiğini ifade etti.

AK Parti’nin her kesimden insanı zor durumda bıraktığını belirten Gündoğdu, “ Vatandaşlarımız Ak Parti iktidarı boyunca ülke tarihince çekmedi eziyetleri çekti. Biz CHP olarak iktidara geldiğimizde her zaman dediğimiz gibi vatandaşlarımızın yanında olacağız.” dedi.

CHP’ni en kuvvetli aday adayı olan Gündoğdu Sergen beldesi ziyaretinin ardından Çakıllı Belde teşkilatı ile bir araya geldi.

Gündoğdu partisinin milletvekili aday belirlemesinde izleyeceği yol hakkında partililere bilgiler vererek ülke gündemi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

Gündoğdu CHP’nin ön seçim ile milletvekili adaylarını belirleyeceğini ifade ederek, “Partimiz üyeleri ile birlikte ön seçim yaparak milletvekili adaylarını tespit edecek. Bu seçimde sadece delegeler değil partiye üye olan herkes oy kullanabilecek. Yapılacak olan seçimde en az 2 en çok 3 kişiyi tercihe edilmesi gerekiyor. Yapılacak olan ön seçime partimiz herhangi bir şekilde karışamayacak. Seçimler hakim ve savcılar tarafından uygun görülen bir okulda gerçekleştirilecek. Partimize gönül verenler seçtikleri milletvekili aday adayını adaylığa taşıyacak.” dedi.

Gündoğdu ,”Vatandaşlarımızın çektiği zorlukları gördük ve Kırklareli’de bu gidişata dur demek için çalışmalarımıza başladık. Şuan aday adaylığı yoklamasından sonra halkımızın karşısına aday olarak çıkmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

Daha sonra Ahmetbey Beldesi’nde belde parti binasında partililerle bir araya gelen Gündoğdu burada partililerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Parti binasından sonra esnafı ziyaret eden Gündoğdu esnafın dertlerini dinleyerek CHP iktidarında sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek