Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Nisan 2015, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Lüleburgaz Belediye Meclisi Nisan Ayı ilk toplantısı 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 18:00’de Sokollu Külliyesi Hamamı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Belediye Başkanı Emin Halebak başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

 İmar Komisyonu’na havale edilen, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 21/01/2015 tarih ve 1860 sayılı Otopark İzni (236 Ada, 29 Parsel) konulu evrakın Komisyon Raporu’nun görüşüldü. Üç Encümen Üyesi seçimi gizli oylama ile gerçekleştirildi.
Plan ve Bütçe Komisyonu’na 5 üye seçimi yapıldı.
İmar Komisyonu’na 5 üye seçimi ile Sağlık, Çevre ve Temizlik Komisyonu’na 5 üye seçimi yapıldı.
Halkla İlişkiler ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’na 5 üye seçimi,
İsimlendirme Komisyonu’na 5 üye seçimi, Trafik Komisyonu’na 5 üye seçimi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu’na 5 üye seçimi yapıldı.
Faaliyet Raporunun sunulup görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 26 Mart 2015 sayılı Boşalan Kadro İptali konulu yazı görüşülüp kabul edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 30 Mart 2015 tarih ve 3252 sayılı Kadro İptal ve İhdası (Teknisyen/Ekonomist) konulu yazısı görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek