Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 07 Nisan 2015, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1186 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li milletvekili adaylarından teşekkür ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, Turabi Kayan ve Tuna Soykan teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
CHP’li milletvekili adaylarından teşekkür ziyareti

CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, Turabi Kayan, Tuna Soykan 29 Mart’ta yapılan ön seçim sonucunda partilileri tarafından seçilerek Kırklareli Milletvekili adayı olarak tercih edildi.

Yapılan seçimlerden sonra kazananın sadece CHP olduğunu ifade eden Gündoğdu, “29 Mart’ta partilerimiz tarafından 14 aday adayı içinden 3 kişi Kırklareli’ni TBMM’de temsil edilmek üzere seçildik. Bundan sonra yapacağımız çalışmalar partimizi daha üst seviyeye çıkartacak. Yapılan ön seçimlerde 3 aday değil CHP’si kazanmıştır. Biz inanıyoruz ki Kırklareli’de 3 milletvekili CHP’den çıkarak üç sıfır yapacağız.”dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, Turabi Kayan ve Tuna Soykan Demirköy İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Daha sonra Demirköy esnafını tek tek gezen adaylar, esnaflara hayırlı işler diledi.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan milletvekili adayları “Hak eden kazandı” diye milletvekillerine destek oldular.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek