Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 08 Nisan 2015, Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi. 1395 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli milletvekili adayları hız kesmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan hız kemeden teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
CHP Kırklareli milletvekili adayları hız kesmiyor

CHP Kırklareli milletvekilleri adayları yapılan ön seçimin hemen ardından il genelinde devam ettirdikleri teşekkür ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor. Yapılan ziyaretler kapsamında üç milletvekili adayı Pınarhisar’da önce partilileri ile daha sonra esnaf va vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan ilk olarak partisinin Pınarhisar ilçe teşkilatı ile parti binasında bir araya geldi. Burada partilileri ile birlikte Kırklareli’de yapılan ön seçimi değerlendiren milletvekilleri adayları daha sonra ilçede bulunana halk pazarına geçti.

Halk pazarında pazarcı esnaf ve vatandaşlarla kısa kısa sohbet eden milletvekilleri adayları esnafların yaşadıkları sorunları dinledi.

Burada kısa bir açıklama yapan Vecdi Gündoğdu, “29 Mart’ta partilerimiz tarafından 14 aday adayı içinden 3 kişi Kırklareli’ni TBMM’de temsil edilmek üzere seçildik.Biz inanıyoruz ki Kırklareli’de 3 milletvekili CHP’den çıkarak üç sıfır yapacağız.”dedi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek